Over Ons
Over Ons

Bergen Art Company is een jong dynamisch bedrijf dat is opgericht naar aanleiding van de grote veranderingen in de kunstwereld, door de opkomst van Social media kanalen als Facebook en Instagram. Hierdoor is het voor Kunstenaars mogelijk geworden om buiten Galeriehouders en Managers rechtstreeks contact te krijgen met de eindconsument dit heeft de Kunstwereld aanzienlijk veranderd.

Bergen Art Company zorgt ervoor dat de vele opkomende en reeds bekende Artiesten een plek en kans krijgen om hun kunst zowel via de Traditionele manier op verschillende Internationale Kunstbeurzen als in onze KunstGalerie te zien zijn. Maar de voornaamste manier waarop we ons onderscheiden van de Traditionele Kunsthandel is dat wij zeer gefocust zijn in het Wereldwijd aanbieden van onze Collectie via de verschillende Social media kanalen als Instagram en Facebook. Hierin leveren wij zowel aan de klant als de kunstenaar maatwerk waardoor wij zeer gericht te werk kunnen gaan.

JARENLANGE ERVARING

Door onze jarenlange ervaringen in de traditionele Kunstwereld hebben wij een zeer groot netwerk opgebouwd en kunnen we ook een mooie en uitgebreide collectie aanbieden. Tevens hebben wij zeer nauw contact met gespecialiseerde vervoerders om uw gekochte kunstwerken overal ter wereld te leveren.

Onze klanten zijn wereldwijd en bestaan zowel uit de zakelijke markt: Ontwerpers, Architecten, Projectontwikkelaars, Hotel / Restaurant eigenaren, maar door de opkomst van verschillende social media kanalen leveren we ook direct aan de particulieren eindconsument.

Neem gerust een kijkje in onze online Galerie en bestel direct de mooiste kunstwerken deze worden door ons Wereldwijd geleverd of maak een afspraak om onze Kunstgalerie te bezichtigen.